Vejfest-2009

GRUNDEJERFORENINGEN  GÅRDSMARKEN


        GÅSEBANKEN HERFØLGE

Vejfest 5. september 2009


Gåsebanken fejrer afslutningen på sommeren med en sjov vejfest.


Traditionen tro skal det ikke kun handle om mad.  Vi starter derfor klokken 15  hvor en TRYLLEKUNSTNER vil underholde i Bentes have (nummer 11). Se showet sammen med jeres børn og lad magiens verden begejstre!


Fra klokken 16 - 17.30 hygger vi os på boldbanen med mange sjove aktiviteter for alle. Både voksne og børn kan deltage. Vi lover det bliver en sjov måde at lære nogle flere fra vejen at kende.


Klokken 18.00 spiser vi sammen. I år har den initiativrige bestyrelse planlagt at få maden serveret udefra. Det betyder at vi alle kan hygge os HELE DAGEN. Der er dog et par praktiske ting som man selv skal medbringe:


Borde (slå jer evt. sammen med naboen), stole, tallerkner, bestik, glas og kaffekopper.


Ligesom maden, vil der også være sørget for øl, Vin og sodavand (til maden)


Hvis nogen skulle have mulighed for at brygge en kande kaffe efter maden vil vi sætte stor pris på dette. Kryds gerne af på svarslippen.


PRISEN for alt dette er symbolske 150,- kr. pr husstand


BEMÆRK. Tilmeldingsfristen er senest den 21. august. Dette af hensyn til bestilling af med mm. Tilmelding skal ske på den husstandsomdelte flyer og skal afleveres til Bente i nr. 11 sammen med de 150,- kr.


Vi håber naturligvis på en rigtig sjov dag sammen og regner med at alle vil give en hånd med hvor det behøves. Især nedtagning og oprydning om søndagen er både nemt og hyggeligt når vi er mange.Vi ses til vejfesten


Festudvalget